Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]ДПС ще подкрепи вота на недоверие, защото имаме сериозни

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgДПС ще подкрепи вота на недоверие, защото имаме сериозни
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: Страната ни става заден двор на Европа за отпадъци

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение, тъй като имаме съществени причини за недоброто ръководство на околната среда през последните години, разяснява депутатът от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров по време на изявления в Народното събрание по отношение на вота на съмнение към държавното управление през днешния ден.

Трябва решение за по-добро ръководство. Има пропуски за националното екологично законодателство по отношение на европейското. В региона на околната среда и водите няма визия за дълготрайни цели и няма ограничения за постигането им. Сметната палата споделя ясно, че липсва визия. Явно всичко е на самотек. Най-сериозният проблем е Перник, само че има и други проблеми. Във водопреносната мрежа на страна тръбите не са подменяни и загубите н воден запас са към 60 %. На локално равнище водните ангажименит не са изпълнени.

Не постоянно е било по този начин. 

Режим на водата има в Омуртаг и Добрич, има и в региона на ръководството на отпадъците.

Проблемът е и с вноса на боклуци. Основната отговорност е на министъра на околната среда и водите. Страната ни не би трябвало да се трансформира в задния двор на Европа за боклуци.

Има серииозни проблеми в опазването на природата. В наказателна процедура сме. 

Ще подкрепим вота на съмнение, добави депутатът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР